Kedves Menyasszonyok és Vőlegények!

Kedves Érdeklődők és Látogatók!

Tavaly debütált az őszi esküvő kiállítás és legnagyobb örömünkre a vártnál nagyobb siker és érdeklődés övezte. A trendeket követve idén is két alkalommal várunk Benneteket: novemberben és januárban.

A Novotelben évről-évre megrendezésre kerülő Esküvő kiállítás a térség legszínvonalasabb szakmai rendezvénye, mely 2 napon keresztül közel 60 kiállítóval várja a jegyes párokat.

Egy helyszínre gyűjtöttük azokat a szakembereket, akik egész évben azon dolgoznak, hogy színvonalas szolgáltatásaikkal tökéletessé tegyék Nektek a Nagy Nap minden apró részletét. Megspóroljuk Nektek a keresgélést, az időpont egyeztetéseket, az utánajárást. Itt egymástól néhány lépésre megtaláljátok a legprofibb szolgáltatókat, akit minden terhet levesznek a vállatokról, hogy az esküvőtök napja önfeledt szórakozás és egy életre szóló élmény legyen.

Az már csak hab a tortán, hogy kiállítóink számtalan kedvezménnyel várnak. Használjátok ki a lehetőségeket, töltsetek el nálunk egy kellemes napot, kérjetek ajánlatokat, szerezzetek ötleteket. Legyen az esküvőtök szervezése egy kellemes és izgalmas élmény közös életetek küszöbén!

Mint a rendezvény igazgatója és szervezője szeretnék Nektek a kiállítók és a magam nevében is sok boldogságot és felejthetetlen menyegzőt kívánni!

 

Kanizsay Ákos